Loading...

Krimi horror në Mallakastër/Vjen nga Greqia për të varrosur kunatën, gjen shtëpinë e tij të grabitur

 
Loading...

News24 Albania - Krimi horror në Mallakastër/Vjen nga Greqia për të varrosur kunatën, gjen shtëpinë e tij të grabitur

Krimi horror në Mallakastër/Vjen nga Greqia për të varrosur kunatën, gjen shtëpinë e tij të grabitur - News24 Albania

Krimi horror në Mallakastër/Vjen nga Greqia për të varrosur kunatën, gjen shtëpinë e tij të grabitur - playertube best videos

playertube best videos - Krimi horror në Mallakastër/Vjen nga Greqia për të varrosur kunatën, gjen shtëpinë e tij të grabitur
Share to your friends - Krimi horror në Mallakastër/Vjen nga Greqia për të varrosur kunatën, gjen shtëpinë e tij të grabitur
  • Views 35,720 times

News24 Albania
  • 1 months ago
Kunati i 50-vjeçares Drita Saliaj, e cila u torturua dhe më pas u lidh me litar për t’u hedhur në rezervuar nga nip i burrit dhe dy shokët e tij, pasi ka mbërritur sot nga Greqia në fshatin Gjerbës të Mallakastrës ka konstatuar edhe grabitjen e banesës së tij.
Kunati i viktimës, Mitat Saliaj ka gjithashtu një shtëpi në këtë fshat e cila është grabitur dhe dyshohet nga po të njëjtët autorë të vrasjes së 50-vjeçares.

Në një prononcim për News24, kunati i viktimës tregon se nipi ka qenë djalë i keq.

“Unë isha tek djali në Greqi. E kam kunatë Dritën. Erdha të hapja derën, e kanë shqyer derën, e kanë grabitur. Kisha gjëra në shtëpi, motorsharra, korrëse bari, mbi 2-3 milionë gjëra kisha. S'e di akoma çfarë kanë marrë. Kur isha në Shqipëri vija çdo 2 javë.
Edhe mund të jenë ata djem. Ky nipi nuk ka qenë djalë i mirë. Të tërë këta që kanë bërë këtë gjë ashtu kanë qenë. Çun i keq, drogë e të gjitha gjërat i ka bërë. Të atin e ka brenda”, deklaroi Mitat Saliaj.
Copyrighted by News24 Albania
Loading...
Loading...