Loading...

Tanpo Tresnamu (Denny Caknan) ~ Sela Silvina || Izull Music + kendang cilik

 
Loading...

IZULL MUSIC - Tanpo Tresnamu (Denny Caknan) ~ Sela Silvina || Izull Music + kendang cilik

Tanpo Tresnamu (Denny Caknan) ~ Sela Silvina || Izull Music + kendang cilik - IZULL MUSIC

Tanpo Tresnamu (Denny Caknan) ~ Sela Silvina || Izull Music + kendang cilik - playertube best videos

playertube best videos - Tanpo Tresnamu (Denny Caknan) ~ Sela Silvina || Izull Music + kendang cilik
Share to your friends - Tanpo Tresnamu (Denny Caknan) ~ Sela Silvina || Izull Music + kendang cilik
  • Views 4,074,982 times

IZULL MUSIC
  • 1 months ago
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

Izull Kendang Cilik Banyuwangi
Songwriter : Ary Setyo Widodo
Artis : Sela Silvina
Song : Tanpo Tresnamu

Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Sa iki wes bedo kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding
Wong liyo...

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu

Kepiye maneh caraku
Nglalekno esem guyumu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu

Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu

Ming sepi tanpo trisnamu...

#IzullMusic
#Kendang_Cilik
Tanpo Tresnamu cover Denny Caknan
Tanpo tresnamu cover Happy Asmara
Loading...
Loading...