Loading...

DAH HUTANG, TAKNAK BAYAR PULA!!!

 
Loading...

ASA Production - DAH HUTANG, TAKNAK BAYAR PULA!!!

DAH HUTANG, TAKNAK BAYAR PULA!!! - ASA Production

DAH HUTANG, TAKNAK BAYAR PULA!!! - playertube best videos

playertube best videos - DAH HUTANG, TAKNAK BAYAR PULA!!!
Share to your friends - DAH HUTANG, TAKNAK BAYAR PULA!!!
  • Views 1,652,879 times

ASA Production
  • 9 days ago
Memang rasa seronok bila tengok member bercuti kat luar negara. Kadang-kadang kita pun nak merasa juga tapi duit pula tak cukup. Pinjam duit member tapi sudahnya tak mampu bayar hutang.
.
Nasib baik ada FBS ni, bolehlah buat duit untuk kumpul pergi bercuti. Kalau bertuah, dapat pergi bercuti ke London, Tokyo atau Dubai secara percuma je sebab FBS ada game Trip For Pip yang boleh disertai dengan beberapa langkah mudah je.
.
Layari Link http://bit.ly/2WuxGsj untuk JOIN SEKARANG!
.
INSTAGRAM KAMI:

@a_syafiq_ahmad
@akmalazwar
@akhi.muhamad.ridzal
@p.easy._
@_mhdaimannnnn
.
TAG member korang yang sampai sekarang tak bayar hutang tapi selalu pergi travel sana-sini.
.
#teambuathal #tbh #ASAproduction #FBS #TripForPip #FBSforex #London #Tokyo #Dubai #forex
Loading...
Loading...