Loading...

Shqipëria ulet në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, Rama: Korrupsioni po gërryen shoqërinë

 
Loading...

Ora News - Shqipëria ulet në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, Rama: Korrupsioni po gërryen shoqërinë

Shqipëria ulet në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, Rama: Korrupsioni po gërryen shoqërinë - Ora News

Shqipëria ulet në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, Rama: Korrupsioni po gërryen shoqërinë - playertube best videos

playertube best videos - Shqipëria ulet në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, Rama: Korrupsioni po gërryen shoqërinë
Share to your friends - Shqipëria ulet në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, Rama: Korrupsioni po gërryen shoqërinë
  • Views 1,357 times

Ora News
  • 5 days ago
#tvora #rtvoranews

Kryesimi i OSBE-së ka ulur për herë të parë në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, Shqipërinë. Kryeministri Rama paraqiti prioritetet e drejtimit të OSBE-së, ku vendin kryesor e mban zgjidhja e konfliktit në Ukrainë, në Gjeorgji dhe lufta kundër ekstremizmit të dhunshëm.

Zgjidhja e konflikteve në zonat e nxehta nga Ukraina te Gjerogjia si dhe lufta ndaj ekstremizimit të dhunshëm janë prioritete të punës së edi Ramës gjatë kryesimit të OSBE-së.

Kreu i qeverisë shqiptare paraqiti objektivat para Këshillit të sigurimit të Kombeve të bashkuara.
Për më shumë lexoni në: https://oranews.tv/article/shqiperia-ulet-ne-keshillin-e-sigurimit-te-okb-se-rama-korrupsioni-po-gerryen-shoqerine

Follow TV Ora dhe RTV Ora News

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp
Loading...
Loading...